Fiecare antreprenor își dorește să lucreze cât mai eficient, pentru un profit cât mai mare. Însă, oricât de frumos ar suna în teorie, în practică lucrurile se complică. Pentru a face posibil acest lucru, ai nevoie de un plan de afaceri bine pus la punct, sisteme de lucru clar definite și nu în ultimul rând, parteneri pe care să te poți baza. În acest context, Avenio își propune să fie unul din acei parteneri care va aduce valoare afacerii tale.

În cele ce urmează, îți prezentăm serviciile de care vei avea parte odată ce vom deveni parteneri.


Servicii magazine online

Pentru că misiunea noastră este să-ți usurăm cât mai mult munca, venim în sprijinul afacerii tale cu o gamă de servicii menite să te facă să-ți iei gândul de la micile detalii. Astfel, vei putea să te concentrezi mereu pe cel mai important lucru: Creșterea și consolidarea business-ului tău.

  • Poze profesionale – Gata cu cheltuielile pentru poze, gata cu pozele amator, gata cu efortul nejustificat. De acum, îți poți prezenta produsele într-un cadru profesionist, care îți va crește nivelul încrederii în ochii clienților tăi. După ce comanda este finalizată, vei primi mai multe poze pentru fiecare produs, fără watermark.
  • Descrieri amănunțite pentru fiecare produs – Măsurăm toate articolele pe care le comercializam și îți concepem o descriere complexă, gata să fie pusă pe site-ul tău. Copy – paște și ai rezolvat 
  • Împachetare individuală produse – Vrei să-ți simplifici și mai mult treba? Contra cost, îți vom împacheta și eticheta fiecare produs individual. Tot ce-ți rămâne, este doar să-i lipești AWB-ul și să-l înmânezi curierului.

Servicii de consultanță

Ne dorim să facem lucrurile altfel, iar de-a lungul timpului am înțeles că succesul stă în serviciile integrate. Astfel, pe lângă parteneriatul nostru bazat pe furnizarea de mărfuri, vrem să-ți fim alături și în zona de consultanță, oferindu-ți o parte din experiența noastră de peste 6 ani în zona de e-commerce, marketing și vânzări. Formularul pentru consultanță poate fi accesat în link-ul de mai jos.


Servicii grafică

Am înțeles că unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie să fii atent pentru a vinde online, este conținutul grafic. Indiferent că este vorba de video, bannere, logo sau pozele produselor, toate contribuie semnificativ la imaginea afacerii tale. Astfel, un alt serviciu pe care ți-l punem la dispoziție, este serviciul de design grafic. Iată cum te putem ajuta:

  • Creare logo – Fie că ești la început de drum și îți dorești un logo pentru magazinul tău, fie că vrei să-l reimprospătezi, noi te putem ajută! Ne sfătuim ce-ți doreșți, îți trimitem câteva sugestii și tu trebuie doar să-ti alegi preferatul. Ulterior, logo-ul va putea fi integrat în site, în bannere, în pozele de profil sau chiar pe etichetele adezive.
  • Bannere pentru campaniile publicitare – Dacă îți doreșți o rată mai bună a conversilor, trebuie să pui mare preț pe creativele din reclame. Astfel, după ce ai comandat produsele dorite, îți putem realiza bannere profesionale, la calitate înaltă, care te vor ajuta să-ți crești numărul comenzilor.
  • Pozele produselor puse pe fundal – De ce să plătești sume imense de bani pentru a închiria o locație pentru o ședința foto profesională? La Avenio, pozele produselor le primești GRATUIT pe fundal alb, iar la cerere, specialiștii noștri îți vor edita poză cu poză, adăugând un fundal prețios în spate.

Import produse Turcia

Ai un furnizor in Turcia, dar iti este imposibil sa aduci marfa in tara pe cale legala? Nicio problema, noi ne vom ocupa de acest lucru. In schimbul unui comision, vom importa produsele pe care ti le doresti in Romania pe cale oficiala si le vom livra direct la adresa depozitului tau. Pentru detalii legate de comision si conditiile de colaborare, nu ezita sa ne contactezi.

Research furnizori

Esti satul de concurenta abundenta si marfa din Romania? Hai sa trecem la nivelul urmator!
Spune-ne ce articole vestimentare te intereseaza, iar noi vom face pentru tine un research de furnizori in afara Romaniei. Imediat ce obtinem ofertele ti le prezentam in detaliu. Daca totul este in regula, ulterior ne ocupam de importul produselor si livrarea acestora la adresa dorita.


Ne dorim o relație deschisă, în care să existe o comunicare liberă între noi și clienții noștri. Astfel, dacă vrei un anumit serviciu pe care nu l-ai regăsit în lista de mai sus, te încurajăm să complezi formularul de contact și să ne spui ce ai avea nevoie. Vom analiză cererea ta și vom vedea cum te putem ajuta!