Fiecare antreprenor își dorește să lucreze cât mai eficient, pentru un profit cât mai mare. Însă, oricât de frumos ar suna în teorie, în practică lucrurile se complică. Pentru a face posibil acest lucru, ai nevoie de un plan de afaceri bine pus la punct, sisteme de lucru clar definite și nu în ultimul rând, parteneri pe care să te poți baza. În acest context, Avenio își propune să fie unul din acei parteneri care va aduce valoare afacerii tale.

În cele ce urmează, îți prezentăm serviciile de care vei avea parte odată ce vom deveni parteneri.


Comanzi produsele dorite 100% online!


Gata cu drumurile cu autocarul până în marile orașe unde există depozite en gros, gata cu căratul sacilor de marfă, gata cu cheltuielile inutile și timpul pierdut pentru a-ți procura produsele dorite.
Te invităm să arunci o privire peste întreaga colecție Avenio, să consulți cu atenție descrierile fiecărui produs și îți adaugi în coș articolele care te interesează.Prin doar câteva click-uri, comandă este făcută! Marfă va pleca în cel mai scurt timp către tine. Fără efort, fără timp pierdut! Dacă simți nevoia să iei legătura cu un consultant pentru a înțelege procedura de comandă, ne poți suna la numărul 0729.913.584.Servicii de consultanță

Ne dorim să facem lucrurile altfel, iar de-a lungul timpului am înțeles că succesul stă în serviciile integrate. Astfel, pe lângă parteneriatul nostru bazat pe furnizarea de mărfuri, vrem să-ți fim alături și în zona de consultanță, oferindu-ți o parte din experiența noastră de peste 6 ani în zona de e-commerce, marketing și vânzări. Formularul pentru consultanță poate fi accesat în link-ul de mai jos.


Servicii grafică

Am înțeles că unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie să fii atent pentru a vinde online, este conținutul grafic. Indiferent că este vorba de video, bannere, logo sau pozele produselor, toate contribuie semnificativ la imaginea afacerii tale. Astfel, un alt serviciu pe care ți-l punem la dispoziție, este serviciul de design grafic. Iată cum te putem ajuta:

  • Creare logo – Fie că ești la început de drum și îți dorești un logo pentru magazinul tău, fie că vrei să-l reimprospătezi, noi te putem ajută! Ne sfătuim ce-ți doreșți, îți trimitem câteva sugestii și tu trebuie doar să-ti alegi preferatul. Ulterior, logo-ul va putea fi integrat în site, în bannere, în pozele de profil sau chiar pe etichetele adezive.

  • Bannere pentru campaniile publicitare – Dacă îți doreșți o rată mai bună a conversilor, trebuie să pui mare preț pe creativele din reclame. Astfel, după ce ai comandat produsele dorite, îți putem realiza bannere profesionale, la calitate înaltă, care te vor ajuta să-ți crești numărul comenzilor.

  • Pozele produselor puse pe fundal – De ce să plătești sume imense de bani pentru a închiria o locație pentru o ședința foto profesională? La Avenio, pozele produselor le primești GRATUIT pe fundal alb, iar la cerere, specialiștii noștri îți vor edita poză cu poză, adăugând un fundal prețios în spate.


Ne dorim o relație deschisă, în care să existe o comunicare liberă între noi și clienții noștri. Astfel, dacă vrei un anumit serviciu pe care nu l-ai regăsit în lista de mai sus, te încurajăm să complezi formularul de contact și să ne spui ce ai avea nevoie. Vom analiză cererea ta și vom vedea cum te putem ajuta!