Oferta Dezvoltare website

Dezvoltare website WordPress

Pas cu Pas: Cum putem începe colaborarea în vederea dezvoltării website-ului dorit

 1. Completați formularul de comandă cu informații despre afacerea dvs. și pachetul dorit.
 2. Veți primi un e-mail care va conține: un set de întrebări suplimentare, necesare în vederea colaborării + factura fiscală aferentă pachetului achiziționat.
 3.  Dacă aveți întrebări suplimentare sau neclarități, puteți răspunde la e-mailul primit,solicitând o convorbire telefonică. În cel mai scurt timp un consultant Avenio va lua legătură cu dvs.
 4. După finalizarea procesului de achiziție și confirmarea plății, vom începe dezvoltarea website-ului.

*Tarifele serviciilor sunt susceptibile să varieze în funcție de cerințele suplimentare ale clientului.

Formular de comandă

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Mă interesează pachetul de servicii:
Ce fel de website va doriți?
Puteți enumera informații precum: domeniul de activitate, numărul aproximativ de pagini dorite, numărul aproximativ de produse dorit, câteva dintre funcționalitățile care va interesează etc.
Vă rugăm să completați acest câmp în cazul în care aveți întrebări sau neclarități.
Sunt de acord cu termenii și condițiile Avenio.com

Descrierea listei de servicii

 •  Înregistrare nume domeniu  – Serviciul nostru de înregistrare a numelor de domeniu vă oferă posibilitatea de a alege și de a înregistra un nume de domeniu potrivit pentru afacerea dvs. În calitate de parteneri cu furnizori de încredere, vă asigurăm că procesul este simplu, sigur și eficient
 •  Găzduire WEB – Colaborăm cu furnizori de găzduire de încredere pentru a vă asigura că site-ul dvs. este întotdeauna disponibil și funcționează în condiții optime. Echipa noastră se ocupă de crearea contului dvs. de găzduire la un provider de servicii hosting, asigurându-ne că aveți toate resursele necesare pentru a vă dezvolta afacerea online fără griji.”
 • Certificat SSL – Prin implementarea unui certificat SSL, oferim o conexiune criptată între serverul dvs. și browserul vizitatorilor, protejând datele sensibile și conferind credibilitate afacerii dvs. online. Echipa noastră se ocupă de instalarea și configurarea certificatului SSL, asigurându-vă că site-ul dvs. este în conformitate cu cele mai înalte standarde de securitate și că este pregătit să ofere o experiență sigură utilizatorilor.
 •  Adresa e-mail cu numele domeniului  – Adresele de e-mail personalizate cu numele domeniului adaugă un plus de profesionalism afacerii dvs. Fiecare cont de e-mail este personalizat pentru a se potrivi cu numele domeniului dvs., oferindu-vă o prezență coerentă și recunoscută pe piața digitală.
 • Instalare WordPress (website de prezentare) – Instalăm platforma WordPress pentru un website de prezentare care vă reflectă afacerea într-un mod profesional și atractiv. Cu experiență în configurare și personalizare, vă oferim o prezență online simplă și eficientă
 •  Instalare Woocommerce (magazin online) – Implementăm platforma WooCommerce pentru transformarea website-ului într-un magazin online dinamic și funcțional.
 •  Mobile Responsive – Optimizăm website-ul pentru a se adapta perfect la orice dispozitiv mobil, oferind o experiență de navigare fluidă și plăcută, indiferent de ecranul pe care este accesat.
 •  Design logo  – Creăm un logo unic și memorabil, perfect adaptat personalității și identității vizuale a afacerii dvs., pentru a te remarca în mediul online.
 • Design bannere – Construim bannere atractive și profesionale, potrivite pentru campaniile tale de marketing online, care să atragă atenția și să genereze conversii.
 • Creare formular de contact – Dezvoltăm formulare de contact personalizate, ușor de utilizat și integrate perfect în designul site-ului dvs., pentru a facilita comunicarea cu clienții și pentru a colecta informații importante.
 • Creare categorii produse – Structurăm cu atenție categoriile produselor, astfel încât să ofere o navigare intuitivă și o experiență plăcută pentru vizitatorii paginii web.
 •  Creare feed de produse (catalog) – Generăm un feed de produse detaliat și bine structurat, esențial pentru promovarea eficientă a catalogului de produse în mediul online.
 •  Creare social media links – Facem legătura între afacerea dvs. și publicul țintă prin intermediul rețelelor de socializare, prin crearea și integrarea linkurilor către platformele sociale preferate.
 • Integrare WhatsApp Chat – Facilităm comunicarea directă cu clienții prin integrarea opțiunii de chat WhatsApp, simplificând interacțiunea.
 • Instalare plata cu cardul – Oferim integrarea plăților cu cardul pentru o experiență de cumpărături online sigură și convenabilă pentru cumpăratori.
 • Adăugat produse magazin online – Beneficiați de serviciul nostru de adăugare a produselor în magazinul online pentru o experiență de cumpărături fluidă și ușor de gestionat.
 •  Documentație website – Oferim documentația completă a website-ului pentru a-ți asigura autonomia în administrarea conținutului, gestionarea stocurilor și multe altele.
 •  Suport post predare telefon / WhatsApp / email – Oferim suport post-predare individualizat, adaptat nevoilor dvs., prin intermediul emailului, telefonului sau WhatsApp, în funcție de pachetul de servicii selectat. Astfel, veți avea acces la asistență și ghidare în gestionarea site-ului, inclusiv în adăugarea de produse, gestionarea stocurilor și alte aspecte esențiale, timp de o anumită perioadă de timp după finalizarea proiectului de dezvoltare web.

Contact

Completați formularul alaturat și unul dintre consultanții noștri vă va contacta în cel mai scurt timp.

Bucuresti, Romania

Sector 1

Project 1

banner
banner

Project 2

banner