Oferta dezvoltare funcționalități WordPress și WooCommerce

Dezvoltare funcționalități WordPress și WooCommerce

Pas cu Pas: Cum putem începe colaborarea în vederea îmbunătățirii site-ului WordPress

 1. Completați formularul de comandă cu informații despre afacerea dvs. și serviciile dorite.
 2. Veți primi un e-mail care va conține: un set de întrebări suplimentare, necesare în vederea colaborării + factura fiscală aferentă pachetului achiziționat.
 3.  Dacă aveți întrebări suplimentare sau neclarități, puteți răspunde la e-mailul primit,solicitând o convorbire telefonică. În cel mai scurt timp un consultant Avenio va lua legătură cu dvs.
 4. După finalizarea procesului de achiziție și confirmarea plății, vom începe să lucrăm la site-ul dvs. Termenul de predare variază în funcție de tipul și complexitatea proiectului

*Tarifele serviciilor sunt susceptibile să varieze în funcție de cerințele suplimentare ale clientului.

Formular de comandă

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Aveți deja un website construit pe platforma WordPress?
Exemple funcționalități: Integrare pixeli de urmărire (platforme marketing, analytics), creare feed-uri de produse (Google, Facebook), implementare soft gestiune stocuri, implementare buton de comandă prin WhatsApp etc.
Vă rugăm să completați acest câmp în cazul în care aveți întrebări sau neclarități.
Sunt de acord cu termenii și condițiile Avenio.com
 • Feed-uri de produse – Dezvoltăm feed-uri de produse eficiente pentru Facebook și Google, asigurând o prezență puternică și relevantă în mediile sociale și de căutare.
 • Implementare funcționalități avansate – Adăugăm funcționalități personalizate precum gestionarea stocurilor, locația pe hartă, butoane de contact/comandă WhatsApp și altele, transformând platforma ta într-un instrument versatil și intuitiv.
 • Creare pagini personalizate –  Construim pagini noi personalizate pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea site-ului tău, creând o experiență unică și atractivă pentru vizitatori.
 • Integrare pixeli de urmărire – Implementăm pixeli de urmărire pentru Facebook, Google, TikTok, Analytics și alții, furnizând date esențiale pentru analizele tale de performanță și optimizări eficiente.
 • Optimizare performanță: Identificarea și remedierea problemelor de viteză de încărcare a paginii, optimizarea imaginilor, cache-ului și a altor elemente pentru o experiență de utilizare mai rapidă și mai plăcută.
 • SEO Enhancement: Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare prin îmbunătățirea structurii URL-urilor, optimizarea meta-descrierilor și a altor elemente de pe pagină, implementarea pluginurilor SEO și analizarea și optimizarea conținutului pentru cuvinte cheie relevante.
 • Integrare cu platforme terțe: Conectarea site-ului cu alte platforme și servicii, cum ar fi sistemele de CRM, platformele de e-mail marketing sau instrumentele de analiză, pentru a permite o gestionare mai eficientă și o integrare mai bună a datelor.

* Acestea au fost doar o mică parte dintre serviciile cele mai cerute de clienții noștri. Vă rugăm să ne comunicați orice dorință sau necesitate legată de site-ul dvs. prin intermediul formularului de comandă.

Contact

Completați formularul alaturat și unul dintre consultanții noștri vă va contacta în cel mai scurt timp.

Bucuresti, Romania

Sector 1

Project 1

banner
banner

Project 2

banner