Termeni si conditii

Utilizarea acestui site implică acceptarea deplină și necondiționată a termenilor și condițiilor de mai jos.

1. Utilizarea site-ului

Prin accesarea și utilizarea acestui site (www.avenio.com) administrat de societatea comerciala Tura Invest SRL, CUI: RO36176920, adresa: Bucuresti, sector 1, sunteți de acord să respectați toți termenii și condițiile impuse. Orice utilizare neautorizată a acestui site poate încălca legile privind drepturile de autor, mărcile comerciale și alte reglementări aplicabile.

2. Informații personale

Prin furnizarea de informații personale pe acest site, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea acestor informații conform Politicii noastre de Confidențialitate. Asigurăm confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale în conformitate cu reglementările legale.

3. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la conținutul și design-ul acestui site sunt deținute de Tura Invest SRL sau licențiatorii săi. Orice utilizare neautorizată a conținutului acestui site poate constitui o încălcare a drepturilor de autor și poate duce la acțiuni legale.

4. Actualizarea și Modificarea Termenilor

Tura Invest SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

5. Legături către terți

Acest site poate conține legături către site-uri web deținute de terți. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daună cauzată de utilizarea lor.

6. Limitarea răspunderii

Tura Invest SRL depune eforturi pentru a asigura exactitatea și actualitatea informațiilor furnizate pe site, dar nu garantează în mod explicit sau implicit corectitudinea sau exhaustivitatea acestora.

Prin continuarea utilizării acestui site, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu toți Termenii și Condițiile de mai sus. Pentru întrebări sau clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected].

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Echipa Avenio.