1. Cum comand produsul dorit?
  Raspuns: Nimic mai simplu! Comanda se poate face online urmand informatiile de aici, telefonic sunand la numarul de telefon 0729.913.584, pe whats app (valabil doar pe mobil) sau pe facebook aici. Doresti sa fii contactata de catre un operator Avenio? Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de contact.
 2. Pot schimba sau returna comanda?
  Raspuns: Da, daca in coletul pe care l-ati primit, marfa nu corespunde cu ce ati comandat dvs. Dovanda se va face printr-o poza trimisa pe whatsapp la numarul 0729.913.584 sau pe adresa de mail [email protected]. Termenul de semnalare a neregulilor este de 14 zile din momentul in care ati primit comanda.
 3. Cum platesc?
  Raspuns: Aici exista 2 variante. Plata se poate face cu cardul online, sau in baza facturii pe care o veti primi pe mail cu transfer bancar. Imediat ce plata a fost incasata de magazinul Avenio, coletul va pleca catre dvs.
 4. Cum verific unde este coletul?
  Raspuns: Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de AWB pe acest link: https://www.bookurier.ro/colete/AWB/track0.php
 5. Cum imi aleg masura potrivita?
  Raspuns: Deoarece lucram cu furnizori din cateva tari diferite, Avenio masoara fiecare produs individul si face o corespondenta intre marimile de pe eticheta si cele de pe produs. Astfel, in descrierea fiecarul produs vor fi scrise masurile care vor exista pe articole impreuna cu corespondetii acestora in masurile romanesti. Pentru a vedea ce inseamna masurile romanesti in centimetrii al bust, sold si talie, puteti vedea un tabel de marimi aici: https://avenio.com/tabel-marimi/