Este de retinut faptul ca site-ul Avenio.com se ocupa exclusiv cu vanzare produselor en-gross, adica, produsele pot fi comandate doar la serie, nu si la bucata.

1. Comanda Online

• Pasul 1. Faceti click pe produsul dorit, selectati cantitatea dorita ( numarul de serii) si apasati butonul “Adauga in Cos”. Puteti repeta operatiunea daca doriti sa cumparati si alte produse. Puteti vizualiza oricand produsele adaugate, dand click pe “Cosul meu” (iconita este in coltul din dreapta sus). In pagina fiecarui produs exista un ghid de marimi. Aici puteti vedea corespondetii marimilor de pe eticheta produselor in masurile romanesti.

• Pasul 2. Pentru a finaliza comanda dati click pe “Plateste”, completati toate campurile de pe pagina respectiva, verificati cumparaturile dvs, iar apoi dati click pe “Finalizeaza Comanda”.

2. Comanda telefonica
Comenzile se pot face si telefonic, la numarul 0729.913.584, de luni pana vineri, intre orele 10-18.

3. Comanda prin email
Va rugam sa trimiteti un email cu comanda dvs la adresa email [email protected] cu toate produsele dorite. Comanda trebuie sa contina: numele produselor, culoare, numarul de serii dorit pentru fiecare produs si culoare, precum si numele dvs, datele firmei,  adresa de livrare si numarul dvs de telefon.

Dupa ce comanda a fost confirmata, ea va fi procesata si livrata prin curier intr-un termen de 24-48h.
Plata comenzii se face cu cardul sau prin transfer bancar.