E-commerce la urmatorul nivel

Despre noi

Fiecare antreprenor își dorește să lucreze cât mai eficient, pentru un profit cât mai mare. Însă, oricât de frumos ar suna în teorie, în practică lucrurile se complică. Pentru a face posibil acest lucru, ai nevoie de un plan de afaceri bine pus la punct, sisteme de lucru clar definite și nu în ultimul rând, parteneri de afaceri pe care să te poți baza. În acest context, Avenio își propune să fie unul din acei parteneri care va aduce valoare afacerii tale.

Fie că ești un antreprenor cu experienţă, fie că ești la început de drum în afaceri, cu siguranță îți dorești un profit cât mai mare, pentru un efort depus cât mai mic. În rândurile de mai jos, vrem să-ți prezentăm pe scurt, care sunt beneficiile tale în colaborarea cu noi.

Avenio.com este un magazin en gros online, care se ocupă cu comercializarea articolelor vestimentare pentru damă, adresăndu-se atât celor care își vând produsele în mediul online, cât și celor care vând  în magazinele fizice.

Retail-ul în zona fashion

E-commerce

În ultimi ani, comerțul electronic s-a bucurat de o adevărată creștere. De la o luna la alta, din ce în ce mai mulți oameni au descoperit cât este de simplu să apeși câteva click-uri și în cel mai scurt timp, produsele dorite să ajungă la ușa ta. Chiar dacă acum ceva timp părea imposibil că orice lucru să fie vândut online, iată că în ziua de azi, produse precum îmbrăcămintea, alimentele, decorațiunile pentru casă și multe altele, pot fi alese cu ușurință de pe site-urile comercianților și comandate fără pic de efort. Astfel, pe măsură ce timpul trece, comerțul electronic și digitalizarea cât mai multor procese, vor deveni normalitate pentru toată lumea.

Cum poți profita tu de această situație? În primul rând, nu te lasă nicio clipă descurajat de faptul că piața online este aparent supra aglomerată în toate sectoarele și pare că nu mai este loc pentru niciun nou venit. În realitate, este chiar contrariul! La nivelul țării noastre şi nu numai,  încă mai este suficient loc pentru multe afaceri noi și spațiu suficient de creștere pentru cele existe. Unele sectoare precum retail-ul, vor fi tot timpul deschise pentru antreprenorii care vor veni cu o idee nou, un produs mai bun, sau o strategie de vânzare mai bine pusă la punct. Așa că, ce ar fi să fi tu acel antreprenor care se alătură pieței e-commerce de retail cu un produs promițător?

 

Ei bine, pentru a putea face acest lucru, trebuie să te înconjori de parteneri de încredere și oameni valoroși. Astfel, noi, magazinul Avenio, ne dorim să facem parte din echipa ta și să-ți asigurăm cele mai bune produse pe care tu le vei scoate la vânzare. Bazându-ne pe experiența noastră de peste 6 ani în domeniul de fashion online, considerăm că-ți putem oferi atât un pachet esențial de cunoștințe de care ai nevoie în această industrie, cât și produsele care îți vor asigura o marja de profit generoasă.

Cum ne propunem să facem acest lucru?

Atunci când ești prea entuziasmat, orice idee pare simplă, însă pe măsură ce timpul trece, te loveșți de toate probleme care apar pe parcurs, iar interesul tău pentru nouă afacere, va scădea drastic. Ei bine, tocmai acest lucru nu ne dorim să ți se întâmple! Așa că, înainte de a fi parteneri de afaceri, ne dorim să reprezentăm și un suport pentru tine, atât la început de drum, cât și în momentele în care ai nevoie de consultanță sau suport.

Prin urmare, am creeat un formular de dedicat consultanţei, în care te încurajăm să ne descri orice situație cu care te confrunți în afacerea ta (indiferent dacă este vorba de vânzări, marketing sau logistică), iar noi vom face tot posibilul să te sfătuim cum este mai bine să procedezi. Mai mult decât atât, în cadrul secțiuni “blog” de pe site-ul nostru, vei găsi o mulțime de materiale educaționale, care te vor ajută să înțelegi cât mai bine piața de fashion în online. Pe lângă acest lucru, numeroase articole legate de marketing, vânzări, cercetări și multe altele, îți vor fi de ajutor.

Din momentul în care devenim parteneri, ne vom asigura că beneficiezi de toate materialele necesare pentru a putea vinde marfa achiziționată de la noi cât mai repede și cu un adaos cât mai mare. Astfel, vei primi poze profesionale cu modelele pe care le achiziționezi, descrieri complete ale produselor, bannere profesionale pentru fiecare produs, care te vor ajută în campaniile tale publicitare şi nu în ultimul rând, etichete atașate produselor în limba română cu compoziția și detalii de întreținere (conform legii). La cerere, poți opta și pentru produse gata etichetate și ambalate cu logo-ul magazinului tău și multe alte facilități menite să-ți ușureze cât mai mult munca. Și cât tot veni vorba de ușurință, produsele vor fi comandate 100% online și livrate la ușa ta pregătite pentru vânzare!

În concluzie, magazinul en gros Avenio, își propune să ofere un aer mult mai modern retail-ului online, simplificand întreg procesul de achiziție si logistică al antreprenorilor. Gata cu drumurile până în marile orașe unde există en gros-uri, cu căratul sacilor plini cu marfă, cu pozele profesionale scumpe sau pozele de tip amantor nereuşite. Împreună, ducem afacerea ta la următorul nivel!